Despre noi | Noutati & Evenimente | Contact | Cosul meu | Contul meu
P&C AGROCOM 60
P&C AGROCOM 60 Pepeni galbeni
P&C AGROCOM 60
P&C AGROCOM 60 Portaltoi pepeni
Pepeni verzi
P&C AGROCOM 60 Morcov
P&C AGROCOM 60 Castraveti
P&C AGROCOM 60 Dovleci
P&C AGROCOM 60 Dovlecei
P&C AGROCOM 60 Ardei
P&C AGROCOM 60 Conopida
P&C AGROCOM 60 Ceapa
P&C AGROCOM 60 Fasole
P&C AGROCOM 60 Gulii
P&C AGROCOM 60 Gulioare
P&C AGROCOM 60 Pastarnac
P&C AGROCOM 60 Patrunjel
P&C AGROCOM 60 Ridichi
P&C AGROCOM 60 Salata
P&C AGROCOM 60 Sfecla
P&C AGROCOM 60 Tomate
P&C AGROCOM 60 Telina
P&C AGROCOM 60
P&C AGROCOM 60 Varza
Varza
P&C AGROCOM 60 Vinete
P&C AGROCOM 60 Porumb Dulce
Seminte Hibrizi
P&C AGROCOM 60 Pepeni galbeni
P&C AGROCOM 60 Pepeni verzi
P&C AGROCOM 60 Ardei
P&C AGROCOM 60 Morcov
P&C AGROCOM 60 Tartacute
P&C AGROCOM 60 Tomate
P&C AGROCOM 60
P&C AGROCOM 60 De gradina
P&C AGROCOM 60 Urcatoare
P&C AGROCOM 60 Boabe
Fasole
P&C AGROCOM 60 Ridichi de luna
P&C AGROCOM 60 Ceapa
P&C AGROCOM 60 Salata
P&C AGROCOM 60 Dovlecei
P&C AGROCOM 60 Dovleci
P&C AGROCOM 60 Telina
P&C AGROCOM 60 Pastarnac
P&C AGROCOM 60 Andive
P&C AGROCOM 60 Bame
P&C AGROCOM 60 Castraveti
P&C AGROCOM 60 Conopida
P&C AGROCOM 60 Gulii
P&C AGROCOM 60 Gulioare
P&C AGROCOM 60 Patrunjel
P&C AGROCOM 60 Praz
P&C AGROCOM 60 Varza
P&C AGROCOM 60 Vinete
P&C AGROCOM 60 Patrunjel radacina
P&C AGROCOM 60 Sfecla rosie
P&C AGROCOM 60 Marar
P&C AGROCOM 60 Porumb Dulce
Seminte Soiuri
Seminte Aromatice
Microambalate
Home > Cauta

fraza exactatoate cuvinteleorice cuvant
tomate_roz_pink1
 Categorie >>  Tomate
Tomate Roz(Pink)
Selectie profesionala semitardiva de tomate roz,(de tip marmande) semideterminata,cu planta puternica si ramificatie bogata,foarte productiva.Fructele au o greutate intre 350-500 gr.cu rezistenta deosebita la transport.Planta nu are probleme de adaptibilitate
gazela
 Categorie >>  Urcatoare
GAZELA
Pastaile de culoare galbena sunt carnoase , au un gust deosebit si sunt prezente pe intreaga planta. Recomandare excelenta pentru pentru consum in stare prospata . Prezinta toleranta la Pseudomonas ph. si rezistenta la Antracnoza. Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Fasolea  se va cultiva pe terenuri plane, nivelate
gracja
 Categorie >>  De gradina
GRACJA
Fasolea  se va cultiva pe terenuri plane, nivelate, neinfestate de boli şi dăunători, curate de buruieni, cu un conţinut de humus mai mare de 0,7% şi o reacţie a solului apropiată de neutru (pH 6,5 – 7,8). Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Nu se recomanda  cultura premergatoare de sfecla rosie
delfina
 Categorie >>  De gradina
DELFINA
Fasolea  se va cultiva pe terenuri plane, nivelate, neinfestate de boli şi dăunători, curate de buruieni, cu un conţinut de humus mai mare de 0,7% şi o reacţie a solului apropiată de neutru (pH 6,5 – 7,8). Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Nu se recomanda  cultura premergatoare de sfecla rosie
tara
 Categorie >>  De gradina
TARA
Fasolea  se va cultiva pe terenuri plane, nivelate, neinfestate de boli şi dăunători, curate de buruieni, cu un conţinut de humus mai mare de 0,7% şi o reacţie a solului apropiată de neutru (pH 6,5 – 7,8). Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Nu se recomanda  cultura premergatoare de sfecla rosie
laurina
 Categorie >>  De gradina
LAURINA
nivelate, neinfestate de boli şi dăunători, curate de buruieni, cu un conţinut de humus mai mare de 0,7% şi o reacţie a solului apropiată de neutru (pH 6,5 – 7,8). Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Nu se recomanda  cultura premergatoare de sfecla rosie
igolomska
 Categorie >>  Fasole
IGOLOMSKA
Fasolea  se va cultiva pe terenuri plane, nivelate, neinfestate de boli şi dăunători, curate de buruieni, cu un conţinut de humus mai mare de 0,7% şi o reacţie a solului apropiată de neutru (pH 6,5 – 7,8). Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Nu se recomanda  cultura premergatoare de sfecla rosie
bartek
 Categorie >>  Boabe
BARTEK
Fasolea  se va cultiva pe terenuri plane, nivelate, neinfestate de boli şi dăunători, curate de buruieni, cu un conţinut de humus mai mare de 0,7% şi o reacţie a solului apropiată de neutru (pH 6,5 – 7,8). Pentru cultura în ogor cele mai bune premergătoare sunt: tomatele, ardeiul, vărzoasele, rădăcinoasele, cereale care lasă terenul curat de buruieni şi au primit cantităţi mari de îngrăşăminte organice şi chimice, lăsând în sol concentraţii mari de azot şi potasiu. Nu se recomanda  cultura premergatoare de sfecla rosie
topolska
 Categorie >>  Ceapa
TOPOLSKA
Se recomanda pentru consumul in stare prospata si are rezistenta buna pentru depozitare. Rezistenta ridicata la recoltare mecanica, conditii climaterice neprielnice si Fusarium ox.c. . Inainte de cultivarea cepei se recomanda culturile de cereale, castraveti, tomate, morcovi, conopida. Se recomanda cultivarea cepei    intr-un sol bogat . Ceapa germineaza la 2C si se dezvolta  foarte bine  la 13-14 C, in timpul formarii bulbilor 16-20C
inga
 Categorie >>  Ceapa
INGA
procesare si consum in stare proaspata. Rezistenta ridicata la recoltare mecanica, conditii climaterice neprielnice si Fusarium ox.c. Inainte de cultivarea cepei se recomanda culturile de cereale, castraveti, tomate, morcovi, conopida. Se recomanda cultivarea cepei    intr-un sol bogat . Ceapa germineaza la 2C si se dezvolta  foarte bine  la 13-14 C, in timpul formarii bulbilor 16-20C
polanowska
 Categorie >>  Ceapa
POLANOWSKA
Temperatura are un rol foarte important in procesul de vernalizare si inducere a fazei generative. Repausul mugurilor bulbului dureaza, in functie de soi, de la câteva zile pana la mai multe luni. Inainte de cultivarea cepei se recomanda culturile de cereale, castraveti, tomate, morcovi, conopida. Instructiuni fertilizare : Azot - 120-150 kg/ha Fosfor - 80 -100 kg P,O/ha Potasiu – 180-220 kg K,0/ha In primul an de cultivare , dupa aplicarea ingrasamantului , se pot folosi doze de 40-50 t/ha


Cele mai cautate cuvinte: pepeni verzi, fruct, semi, roma, cultura, verde, pepeni galbeni, microambalate, lung, camp, recomandat, rotund, timpuriu, lungi, protejat, hibrid, seminte, pepeni, frunze, ardei, tomate, albe, crest, dulce, galben, timpurie, rosu, pepeni galben, verzi, crimson sweet, fasole, seminte aromatice, portocal, castraveti, color, dovlecei, rowa, morcov, colorado, tunel


Despre noi : Noutati & Evenimente : Contact : Cauta : Termeni si Conditii
Creat de SaschArt
© 2013 P&C AGROCOM 60. Toate drepturile rezervate