Despre noi | Noutati & Evenimente | Contact | Cosul meu | Contul meu
Magazin online de seminte
Pepeni galbeni
Pepeni verzi
Morcov
Castraveti
Dovleci
Dovlecei
Ardei
Conopida
Ceapa
Fasole
Gulii
Gulioare
Pastarnac
Patrunjel
Ridichi
Salata
Sfecla
Tomate
Telina
Varza
Varza
Vinete
Porumb Dulce
Seminte Hibrizi
Pepeni galbeni
Pepeni verzi
Ardei
Morcov
Tartacute
Tomate
De gradina
Urcatoare
Boabe
Fasole
Ridichi de luna
Ceapa
Salata
Dovlecei
Dovleci
Telina
Pastarnac
Andive
Bame
Castraveti
Conopida
Gulii
Gulioare
Patrunjel
Praz
Varza
Vinete
Patrunjel radacina
Sfecla rosie
Marar
Porumb Dulce
Seminte Soiuri
Seminte Aromatice
Microambalate
Home
Termeni si Condintii


Prin intregistrarea pe http://www.agrocom60.ro/ deveniti client al acestui site si acceptati in mod implicit TERMENII DE UTILIZARE ai site-ului http://www.agrocom60.ro/.

Preturile afisate pe site-ul nostru, in dreptul fiecarui produs includ TVA. Factura se va elibera respectand aceste preturi. Cu toate acestea, societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe acest site dar nu inainte de a anunta clientul. Acest lucru se intampla, in general, in cazul erorilor de tipar.

Ofertele inaintate de societatea noastra in magazinul online la rubrica oferte speciale nu implica nici un fel de angajament si pot fi retrase in orice moment, dar nu inainte de a va anunta in prealabil. In cazul in care clientul accepta o oferta online, ne rezervam dreptul de a retrage oferta in termen de 3 zile lucratoare de la data acceptari, caz in care intre client si societate nu se va incheia nici un contract.

Plata se face in numerar la primirea produselor prin serviciul Postei Romane sau prin firmele de curierat rapid. Livrarea prin posta si curierat este asigurata de catre societatea noastra, numai daca comanda depaseste 1000 RON.

In cazul in care cantitatea solicitata in orice comanda difera de cantitatea standard aplicata de societatea noastra sau de un multiplu al acesteia, vom livra urmatoarea cantitate, care este cea mai mare. Societatea noastra va intreprinde tot posibilul pentru a-si indeplini obligatia de livrare. Indeplinirea corespunzatoare a obligatiei de livrare permite livrarea cu diferente nesemnificative privind dimnensiunea, ambalajul, numarul sau greutatea. Societatea noastra isi poate permite sa efectueze livrari partiale ale produselor vandute. Daca produsele vor fi livrate partial, societatea noastra isi rezerva drepturile sa factureze fiecare transport separat. Societatea noastra va incerca sa efectueze livrarea intr-un termen rezonabil. Un termen de livrare stabilit nu are insa caracter obligatoriu. In cazul unei intarzieri la livrare, Cumparatorul va trebui sa transmita societatii noastre o notificare in scris si ii va acorda acestuia o perioada rezonabila in care Vanzatorul sa isi poata indeplini obligatiile contractuale.  

Societatea noastra nu isi asuma nici o raspundere cu privire la daune rezultate din deficiente ale produsului/produselor livrat/livrate, cu exceptia neglijentei intentionate si/sau flagrante din partea noastra. Societatea noastra nu are obligatia sa plateasca daune clientilor. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele rezultate din cauza nelivrarii sau livrarii cu intarziere a produselor. Societatea noastra trebuie sa limiteze pe cat posibil daunele ce fac referire la produsele livrate, in privinta carora a fost depusa o plangere. De asemenea, societatea noastra nu isi asuma nici o raspundere asupra daunelor referitoare la seminte care nu au fost multiplicate si/sau reproduse corespunzator, de catre firmele producatoare. In cazul in care societatea noastra este raspunzatoare pe baza uneia sau a mai multor conditii, aceasta raspundere va fi limitata la valoarea facturii pentru produsele in cauza; Societatea noastra nu va fi in nici un caz raspunzatoare de nici o forma de paguba.

In cazuri de forta majora (incendii, greve, conditii atmosferice extreme, masuri guvernamentale, boli si daunatori), societatea noastra poate sista lucrul, indeplinirea obligatiilor contractuale nu pot fi imputate aici vanzatorului.


Despre noi : Noutati & Evenimente : Contact : Cauta : Termeni si Conditii
Creat de SaschArt
© 2016 Magazin online de seminte. Toate drepturile rezervate