Despre noi | Noutati & Evenimente | Contact | Cosul meu | Contul meu
Magazin online de seminte
Pepeni galbeni
Pepeni verzi
Morcov
Castraveti
Dovleci
Dovlecei
Ardei
Conopida
Ceapa
Fasole
Gulii
Gulioare
Pastarnac
Patrunjel
Ridichi
Salata
Sfecla
Tomate
Telina
Varza
Varza
Vinete
Porumb Dulce
Seminte Hibrizi
Pepeni galbeni
Pepeni verzi
Ardei
Morcov
Tartacute
Tomate
De gradina
Urcatoare
Boabe
Fasole
Ridichi de luna
Ceapa
Salata
Dovlecei
Dovleci
Telina
Pastarnac
Andive
Bame
Castraveti
Conopida
Gulii
Gulioare
Patrunjel
Praz
Varza
Vinete
Patrunjel radacina
Sfecla rosie
Marar
Porumb Dulce
Seminte Soiuri
Seminte Aromatice
Microambalate
Home > Despre noi

 

 Firmă dinamică, fondată cu capital integral privat, P&C AGROCOM 60 srl se regăseşte pe piaţa românească ca o companie care s-a implicat continuu în îmbunătăţirea activităţii pentru a atinge standardele necesare pentru a evolua. Este o companie românească actualmente cunoscută ca una din firmele în creştere din piaţa românească şi aceasta datorită eforturilor sustinute de a oferi   calitate, preţ, performanţă.

Acest lucru este posibil ca urmare a introducerii unei game largi de hibrizi ,soiuri  imbunatatite si selectii profesionale  testate  de-a lungul anilor tinand cont de conditiile ecologice incluzand  cele climaterice diferite  in functie de zona, proprietatile solului, perioada de insamantare si frecventa acesteia. Scopul este de a veni in intampinarea  cerintelor clientilor nostri legate de omogenitatea  productiei,  productivitate, gust, rezistenta la boli ,transport, depozitare.

  Avem o legatura  stransa cu producatorii  a caror activitate si preocupare permanenta  este de a crea   noi produse cu calitati superioare. Tinta acestora este de a veni in intampinarea celor mai ridicate cerinte a fermierilor, comerciantilor de legume,industriei alimentare si consumatorilor.  Toate semintele sunt importate cu avizul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si analizate de  LCCSMS- Laboratorul Central pentru Calitatea Semintelor si a Materialului Saditor Bucuresti .

Multumim pe aceasta cale tuturor clientilor nostri care au fost alaturi de noi si fara de care nu am fi putut ceea ce astazi este P&C AGROCOM 60, precum si furnizorilor si partenerilor nostri care au avut incredere in noi si ne-au sprijinit.

 

 

 

Despre noi : Noutati & Evenimente : Contact : Cauta : Termeni si Conditii
Creat de SaschArt
© 2016 Magazin online de seminte. Toate drepturile rezervate