 |
Categorie >>
Tomate
|
RIO GRANDE - SELECTIE USA |
Selectie semitimpurie de tomate ,cu crestere determinata. Fructele de
tip prunisoare,,uniform colorate (rosu aprins),ferme,cu gust dulce si
greutate de 150-160 gr.Datorita fermitatii fructelor,acestea rezista
bina la transport si pastrare Producator: 1 |
|
|  |
Categorie >>
Dovleci
|
DOVLEAC TUDOR |
nepretentioasa fata de clima si sol.
Greutatea fructelor variaza intre 6-10 Kg in functie de tehnologia de
cultivare. Grosimea pulpei si marimea cavitatii seminale fac din acest
soi unul foarte rentabil la procesare . Soi productiv ce prezinta o
capacitate buna de pastrare.
Producator: 1 |
|
|  |
Categorie >>
Portaltoi pepeni
|
BOGA F1 |
Este un hibrid timpuriu de portaltoi pentru cucurbitacee ( pepene verde, pepene galben, castravete ), de la ARGETO, de tip CUCURBITA MAXIMA x CUCURBITA MOSCHATA, specii incrucisate convenabil pentru o altoire puternica, fara efecte asupra formei si gustului fructelor Producator: Argeto |
|
|
Categorie >>
Patrunjel radacina
|
ASTRA |
Soi timpuriu de pătrunjel destinat culturii pentru frunze. Frunzele sunt mari, crestate, de culoare verde închis ÅŸi au o aromă puternică. Recoltare eÅŸalonată tot timpul anului. Recomandat pentru consumul in stare proaspata si uscata.
|
|
|  |
Categorie >>
Castraveti
|
BORUS F1 |
nu creste prea gros si prezinta numerosi tepi. Pulpa fructului nu prezinta amareala si nici goluri, consistenta este fina si ferma. . Partenocarpia este prezenta, recomandat pentru cultura in camp deschis. RecomandatPrezinta toleranta la Cucumis mosaic v. si rezistenta la Fainare. Castravetii solicita lumina intensa de aceea se recomanda zonele insorite.
Pentru cultura
castraveÅ£ilor sunt indicate terenurile plane sau uÅŸor înclinate cu panta 1 –
3%, neinfestate de boli ÅŸi dăunători, cu grad redus de îmburuienare
|
|
|  |
Categorie >>
Castraveti
|
BARBAKAN F1 |
. Pulpa fructului nu prezinta amareala si consistent este fina si ferma. Se recomanda pentru consumul in stare proaspata . Partenocarpia este prezenta, recomandat pentru cultura protejata.Prezinta toleranta la Cucumis mosaic v. si rezistenta la Fainare. Pentru cultura castraveÅ£ilor sunt indicate terenurile plane sau uÅŸor înclinate cu panta 1 – 3%, neinfestate de boli ÅŸi dăunători, cu grad redus de îmburuienare, care conÅ£in peste 1,0% humus. CastraveÅ£ii se pot cultiva după varză, cartof, mazăre, ceapă ÅŸi fasole
|
|
|  |
Categorie >>
Castraveti
|
ALBION F1 |
15 cm si nu creste prea gros. Forma fructului este usor conica si prezinta tepi mici si rari. Pulpa fructului nu prezinta amareala si consistent este fina si ferma. Se recomanda pentru salate .Prezinta toleranta la Cucumis mosaic v. si rezistenta la Fainare. Castraveţii se pot cultiva după varză, cartof, mazăre, ceapă şi fasole.
Pentru cultura
castraveÅ£ilor sunt indicate terenurile plane sau uÅŸor înclinate cu panta 1 –
3%, neinfestate de boli ÅŸi dăunători, cu grad redus de îmburuienare
|
|
|  |
Categorie >>
Ceapa
|
TOPOLSKA |
Productivitatea este de circa 55 t/ha. Se recomanda pentru consumul in stare prospata si are rezistenta buna pentru depozitare. Rezistenta ridicata la recoltare mecanica, conditii climaterice neprielnice si Fusarium ox.c. . Inainte de cultivarea cepei se recomanda culturile de cereale, castraveti, tomate, morcovi, conopida.
Se
recomanda cultivarea cepei intr-un sol
bogat . Ceapa germineaza la 2C si se dezvolta
foarte bine la 13-14 C, in timpul
formarii bulbilor 16-20C
|
|
|  |
Categorie >>
Ceapa
|
INGA |
procesare si consum in stare proaspata. Rezistenta ridicata la recoltare
mecanica, conditii climaterice neprielnice si Fusarium ox.c. Inainte de
cultivarea cepei se recomanda culturile de cereale, castraveti, tomate, morcovi,
conopida.
Se recomanda cultivarea cepei
intr-un sol bogat . Ceapa germineaza la 2C si se dezvolta
foarte bine la 13-14 C, in timpul formarii bulbilor
16-20C
|
|
|  |
Categorie >>
Ceapa
|
POLANOWSKA |
Temperatura are un rol foarte important in procesul de vernalizare si inducere a fazei generative. Repausul mugurilor bulbului dureaza, in functie de soi, de la câteva zile pana la mai multe luni. Inainte de cultivarea cepei se recomanda culturile de cereale, castraveti, tomate, morcovi, conopida.
Instructiuni fertilizare : Azot - 120-150 kg/ha Fosfor - 80 -100 kg P,O/ha Potasiu – 180-220 kg K,0/ha
In primul an de cultivare , dupa aplicarea ingrasamantului , se pot folosi doze de 40-50 t/ha
|
|
|
|
Cele mai cautate cuvinte: artemisia, ajunge, galbena, hortensis, gold, pana, marmande, ardei bulgaresc, galbeni, portocal, culoare, productiva, brunswick, condi, okragly, cornichon, naples, pulpa, eggs, hobby, mira, conopida, alexandru, solar, capacitate, alba, color, negra, rezistent, dovleac, galia, pepene verde bonta, rotunde, gracja, stare, oregano, cucurbita, altoit, seminte, courier
|
|
|
|